VIDIĆ: NE ZABORAVLJAMO PORAZ U RIMU

Izvor: Kurir, 23.Maj.2011, 21:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDIĆ: NE ZABORAVLJAMO PORAZ U RIMU

MANČESTER – Kapiten Mančester junjateda Nemanja Vidić izjavio je da je subotnje finale Lige šampiona protiv Barselone utakmica godine za nove prvake Engleske koji optimizam grade ne zaboravljajući gorak poraz od Katalonaca u Rimu pre dve godine.

MANČESTER – Kapiten Mančester junajteda Nemanja Vidić izjavio je da je subotnje finale >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Lige šampiona protiv Barselone utakmica godine za nove prvake Engleske koji optimizam grade ne zaboravljajući gorak poraz od Katalonaca u Rimu pre dve godine.

Vidić je prošle nedelje proglašen za najboljeg igrača tek završene sezone u Premijer ligi u kojoj se Junajted okitio 19. titulom prvaka čime je po broju titula pretekao najvećeg rivala, ekipu Liverpula.

Uspeh iz domaćeg takmičenja već je pao u drugi plan jer je na redu poslastica sezone i finale Lige šampiona, a kapiten “crvenih đavola” ima veliki motiv da se iskupi za poraz od pre dve godine kada je Barsa u Rimu slavila sa 2:0.

“Još uvek se slavi titula, ali svi već mislimo na sledeći meč. Za nas je to najveća utakmica ove godine i moraćemo dobro da se spremimo kako bi se suprotstavili Barseloni”, rekao je Vidić.

Štoper Mančestera smatra da bi poraz od pre dve godine mogao da bude prednost za Junajted jer je ekipa izvukla pouke.

“Znamo kakav je osećaj kada izađeš na teren i izgubiš finale. Utakmica u Rimu je bila je najtužniji momenat u mojoj karijeri. Siguran sam i da ostatak momaka to nije zaboravio i zato ćemo dati sve od sebe da ovoga puta ishod bude drugačiji”, poručio je Nemanja Vidić.
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona,   Nova godina

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.