(VIDEO) LUDNICA U SEVILJI: Liverpul od 3:0 do 3:3, bikovi nokautirali Monako, Real i Napoli razbili!

Izvor: Press, 21.Nov.2017, 23:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) LUDNICA U SEVILJI: Liverpul od 3:0 do 3:3, "bikovi" nokautirali Monako, Real i Napoli razbili!

Liverpul je u derbiju kola Lige šampiona u 93. minutu ostao bez pobede protiv Sevilje, bilo je 3:3, iako je vodio 3:0, Lajpcig je nokautirao posrnuli Monako 4:1, dok je Real Madrid deklasirao APOEL 6:0
Pored Bešiktaša, PSŽ-a i  Bajerna plasman u osminu finala Lige >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << šampiona nakon petog kola obezbedio je Mančester siti koji je sa 1:0 pobedio Fejenord  i nakon ovog kola ima maksimalan učinak - pet pobeda. Takođe, u narednu rudnu idu i Totenhem koji je prvi u H grupi posle ovog kola i drugoplasirani Real Madrid. 
Liverpul imao pobedu u rukama protiv Sevilje, vodio 3:0 ali primio tri gola u drugom delu meča, treći u 93. i ostao bez pobede. Redsi su, činilo, se posao završili za samo 30 minuta igre, vodili su 3:0, ali se domaćin tokom drugog dela meča vratio u život preko Ben Jedera.
Firmino koji je zatresao mreži Španaca u 2. i 30. minutu, dok je Mane pogodio u 22.  Ben Jeder je u 51. smanjuje minus na 3:1, a samo devet minuta kasnije definitivno vratio svoj tim u život kada je postigao drugi gol sa penala za 3:2.  Jurili su svim silama domaćini do kraja meča kako bi se spasili poraza, kako bi osvojili bar bod, i upornost im se isplatila. Junak  navijača Sevilje bio je Pizaro koji je matirao golmana Karijusa u 93. minutu utakmice. 
Liverpul je u grupi E prvi sa 9 bodova, jedan manje ima Sevilja, Spartak ima šest, a Maribor dva boda. 
Napoliju je u F grupi  pobeda protiv Šahtjora bila potrebna za goli opstanak i uspeli su u tome Napolitanci slavili su sa ubedljivih 3:0. Teškom mukom ali uspeli su Italijani u 56. minutu da slome otpor Ukrajinaca a vođstvo Napolitancima doneo je Insinje. Do kraja utakmice u strelce su se upisali još Zjelinski i Mertens.
U drugom meči iste grupe Siti je pogotkom Sterlinga dobio Fejenord sa 1:0 i prvi je u grupi sa 15 bodova. Šahtjor na drugoj poziciji ima 9, Napoli je treći sa 6, dok je Fejenord poslednji bez bodova.

Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Bazel ošamario Junajted u 90. minutu, PSŽ brojao do 7, Mažić sudio dosadan meč Juvea i Barse! (VIDEO)

Izvor: Press, 22.Nov.2017, 23:49

Dobili smo nove putnike u osminu finala, Čelsi i Barselonu! . Sreda je dan za Ligu šampiona, mnogo zanimljivih duela je bilo na programu!. U utorak smo nabrojali Bešiktaš, Real, PSŽ, Bajern, Mančester siti i Totenhem kao...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.