VELIKO POJAČANJE U GORNJEM MILANOVCU: Mladi reprezentativac Gane potpisao za Metalac

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Okt.2021, 18:31

VELIKO POJAČANJE U GORNJEM MILANOVCU: Mladi reprezentativac Gane potpisao za Metalac

Igrao Ligu šampiona.

Erik Apija, mladi reprezentativac Gane, novo je pojačanje Metalca iz Gornjen Milanovica. Krilni fudbaler stiže iz Klub Briža, a sa ekipom koji sa klupe predvodi Žarko Lazetić potpisao je trogodišnji ugovor.

Juventus se uzdigao posle lošeg starta sezone, ima šest vezanih pobeda, a večeras (21.00) ga očekuje teško gostovanje Zenitu. Domaćin želi da sruši Staru damu, a kvota na keca je 3,25, iks je 3,20, dok je dvojka 2,45. Pogledajte >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sve kvote kladionice MOZZART za Zenit - Juventus.

Momak rođen 2001. godine upisao je sedam nastupa u omladinskoj Ligi šampiona prošle sezone. Kao rezervista protiv Pari Sen Žermena namestio je četvrti gol...

Angažovao je Metalac igrača koji je osvojio Afrički kup nacija za igrače do 20 godina pred niz teških utakmica. Milanovčani za tri dana idu na noge subotičkom Spartaku, a zatim ih očekuje duel sa Partizanom u evropskom terminu (četvrtak 21.00).

A post shared by FK Metalac - Gornji Milanovac (@fkmetalacrs)
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.