VAR u Ligi šampiona od sledeće sezone

Izvor: BKTV News, 27.Sep.2018, 20:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VAR u Ligi šampiona od sledeće sezone

UEFA objavila revolucionarnu odluku

Video tehnologija koristiće se od naredne sezone u Ligi šampiona, kao i na Evropskom prvenstvu 2020. godine, a zatim će u sezoni posle kontinentalnog šampionata početi da se koristi i u Ligi Evrope.

#UEFAExCo exclusive: The video assistant referee (VAR system) will be used in the UEFA @ChampionsLeague from next season (2019/20)

It will also be >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << used in:

?#SuperCup 2019 ?@UEFAEURO 2020 final tournament ?@EuropaLeague 2020/21 ?#NationsLeague Finals 2021

More to follow pic.twitter.com/C4jmNPNZ8Z

"Uvereni smo da ćemo do uvođenja VAR tehnologije, u avgustu 2019. godine, imati dovoljno vremena da obučimo sve sudije kako bi uspešno i efikasno koristile taj sistem u najjačem klupskom takmičenju", rekao je Aleksandar Čeferin, predsednik UEFA.

Ovom odlukom UEFA je posle dužeg perioda odbijanja prihvatila ono što je FIFA uvela još prošle godine na Kupu konfederacija.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.