Dortmund se provukao u Pragu, Napoli nije u Genku

Izvor: B92, 02.Okt.2019, 18:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dortmund se "provukao" u Pragu, Napoli nije u Genku

Utakmicama Genk – Napoli i Slavija Prag – Dortmund počinje drugi dan drugog kola Lige šampiona.

Od 18.55 časova Genk će ugostiti Napoli posle debakla u prvom kolu i poraza rezultatom 6:2 od Salcburga.

Sa druge strane Napolitanci jure drugu pobedu, nakon što su u prvoj rundi savladali prvaka Evrope Liverpul sa 2:0.

Belgijski tim je od prvog do drugog kola u ostalim takmičenjima >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << postigao čak devet golova na tri meča, ali u meč sa timom Karla Ančelotija ulazi kao veliki autsajder.

U istom terminu Slasvija će u Pragu dočekati Borusiju i pokušati da napravi novo iznenađenje, pošto je u prvom kolu osvojila bod na gostovanju Interu.

Dortmund, koji u ovaj meč ulazi kao favorit, pokušaće da postigne prvi ovosezonski gol u LŠ, pošto to nisu učinili protiv Barselone iako su bili značajno bolji.

Utakmice možete pratiti uz naš LIVE BLOG.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sindrom „gušenja u gostima“, zbog čega Napoli ne ume da pobedi na strani u Ligi šampiona?

Izvor: MozzartSport.com, 03.Okt.2019, 11:43

Kod kuće su tim od kojeg ne možeš da se odbraniš, što je na svojoj koži osetio i šampion Evrope Liverpul u dve uzastopne sezone u Ligi šampiona, ali u gostima potpuno druga priča. Napoli je sinoć u Genku još jednom demonstrirao apsolutnu nemoć postizanja golova u elitnom takmičenju na strani....

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.