Izvor: MozzartSport.com, 22.Jan.2021, 16:58

Užasne vesti za Siti: De Brujne ne igra tri derbija, propušta i Ligu šampiona

Belgijanac odustvuje između četiri i šest sedmica

Uhvatio je zalet Mančester Siti, vezao devet pobeda, za poraz ne zna još od 21. novembra kad ga je savladao Totenhem, ali će u osetljivi deo sezone morati bez Kevina de Brujne.

Kapiten Građana povredio je zadnju ložu tokom susreta sa Aston Vilom pre dve večeri i prema informacijama iz Engleske čekaju ga najmanje četiri, u najgorem slučaju šest sedmica pauze.

Tako su rekli lekari pošto >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << su pregledali Kevina. Veliki je to gubitak za nas, ali moramo napred. Nesreća i za njega i nas, ali sad je potrebno da pronađemo rešenje, da se prilagodimo“, sleže ramenima Pep Gvardiola, svestan da je ostao bez kreatora, koji je u svim takmičenjima od starta sezone postigao tri i asistirao za deset golova.

Na sve to, Kevin je možda i najveći znalac u trenutno drugoplasiranom timu Premijer lige. Razigrava kolege, vuče konce i njegov izostanak je ogroman hendikep. Tim pre što raspored kazuje da će bez Belgijanca Siti morati da odigra deset utakmica.

Možda u FA kupu, u subotu protiv Čeltenama, neće biti problema, ali u periodu dok De Brujne bude u ambulanti njegovi saigrači će u prvenstvenim derbijima na megdan Liverpulu na Enfildu, Totenhemu na Etihadu i Arsenalu na Emiratima.

Teško je očekivati da posle toga duge pauze Kevin de Brujne bude spreman za prvi meč osmine finala Lige šampiona protiv Borusije u Menhengladbahu, 24. februara.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Veliki udarci za Siti i Lester – De Brujne i Vardi van terena nekoliko sedmica

Izvor: RTS, 22.Jan.2021

Ekipe Lestera i Mančester sitija poravnate su na drugom mestu na tabeli Premijer lige, ali u narednim sedmicama neće moći da računaju na najbolje igrače – Džejmija Vardija i Kevina de Brujnea. . Lester igra fantastično ove sezone, ponovo su "lisice" konkurenti za...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.