Izvor: Sportal.rs, 09.Apr.2024, 08:11

Upaljen alarm pred utakmicu Lige šampiona! Pretnja od terorističkog napada na meču Real - Siti

Večeras su na programu prvi dueli četvrtfinala Lige šampiona, prvi na megdan će Arsenal - Bajern i Real Madrid - Mančester siti. Međutim, loše vesti stižu iz Španije, gde je upaljen alarm zbog pretnji terorističkim napadom.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

CELA EVROPA U STRAHU: Islamska država preti napadima za vreme mečeva Lige šampiona, a znaju se i mete!

Izvor: HotSport.rs, 09.Apr.2024

Liga šampiona će biti meta terorista Danas se igraju prvi mečevi četvrtfinala Lige šampiona, a suočiće se Arsenal i Bajern, kao i Real Madrid i Mančester siti. Ipak, pred ove duele stanje pripravnosti je podignuto na maksimum, ne zbog navijača, već pretnji. Mediji u Španiji prenose, da je...

Nastavak na HotSport.rs...

Spektakularno veče u Ligi šampiona: Deset golova i dva remija u Madridu i Londonu!

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Apr.2024

Atomski fudbal večeras u Ligi šampiona! U dva meča, u Madridu i Londonu, viđeno je deset golova, mnoštvo preokreta, da bi se nakon 90 minuta, oba meča završila remijima.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.