Ukrcavanje - Redsi krenuli za Beograd (foto)

Izvor: Sportske.net, 05.Nov.2018, 14:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ukrcavanje - 'Redsi' krenuli za Beograd (foto)

Ekspedicija fudbalskog kluba Liverpul krenula je za Beograd na utakmici 4. kola Lige šampiona sa Crvenom zvezdom.

Fudbaleri Liverpula doputovaće ovog popodneva u Beograd gde ih u utorak očekuje utakmica 4. kola grupne faze Lige šampiona sa Crvenom zvezdom.

Ekipa se ukrcala na avion koji će je dovesti na konačno odredište, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << a kasnije danas Jirgen Klop će se obratiti medijima i odraditi sa ekipom trening uoči sutrašnje utakmice.

Nemac u Beograd nije poveo Džerdana Šaćirija, o razlozima za takvu odluku čitajte OVDE.

Utakmica je na programu u utorak od 18 časova i 55 minuta, a direktan prenos obezbeđen je na prvom programu televizije Arena sport.

Belgrade bound.

🔜 #UCL pic.twitter.com/k1eE5mimVt

— Liverpool FC (@LFC) November 5, 2018

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Salah napravio pometnju u avionu pred polazak za Beograd! (video)

Izvor: Sportske.net, 05.Nov.2018

Morao je da reaguje Hrvat...Fudbaleri Liverpula krenuli su za Beograd nešto posle 13 časova po srednjeevropskom vremenu...Prilikom ukrcavanja u avion zabeležena je komična situacija koju je izazvao Egipćanin Mohamed Salah...Salah je previše odugovlačio sa zauzimanjem svog mesta u avionu pa Dejan...

Nastavak na Sportske.net...

KLOP ZAKORAČIO NA NAJVEĆI SRPSKI STADION: Evo kako je izgledao trening igrača Liverpula na Marakani! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Nov.2018

Meč je zakazan za utorak od 18 i 55...Ekspedicija Liverpula je u ponedeljak stigla u ponedeljak u Beograd, a odmeh posle konferencije za štampu trener Jirgen Klop je odradio poslednji trening na Marakani pred meč sa Crvenom Zvezdom u utorak od 18 i 55...Nemac je odradio lagani trening, kako bi se...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.