Ubedljiv trijumf srpskog šampiona pred put u Španiju

Izvor: KGsport.info, 12.Nov.2018, 23:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubedljiv trijumf srpskog šampiona pred put u Španiju

Igrači kragujevačkog Ekonomca su ubedljivom pobedom u susretu 9. kola Prve futsal lige Srbije protiv Novog Pazara (9:2) pokazali da spremno dočekuju nastup na turniru Elitne runde Lige šampiona u Barseloni. Najraspoloženiji u ubedljivoj pobedi Kragujevčana bio je Slobodan Rajčević, koji je mrežu Pazaraca pogađao tri puta.
Nije dobro počelo po „studente“, budući da je Novi Pazar došao do vođstva >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << u 3. minutu pogotkom nekadašnjeg igrača Ekonomca Ninoslava Aleksića. Međutim, brzo su se Kragujevčani oporavili od početnog šoka i golovima Talesa i Rajčevića preokrenuli rezultat u svoju korist.
Redžović je pogodio u 10. minutu za 2:2, što je, kako će se ispostaviti, bio poslednji čin otpora Pazaraca na ovom susretu. Usledio je još jedan gol Rajčevića, zatim su pogodili Perić i Ugo za ubedljivo vođstvo domaćina od 5:2 nakon prvih dvadeset minuta susreta.
U nastavku je Ekonomac nastavio goleadu. Perić je po drugi put zatresao mrežu gostiju, Rajčević je kompletirao het-trik, a u strelce su se upisali još Matijević i Sorokin za konačnih 9:2.
EKONOMAC – NOVI PAZAR  9:2 (5:2)
KRAGUJEVAC
Dvorana: „Jezero”.
Gledalaca: 100.
Sudije: Aleksandar Minić (Knjaževac), Oliver Nikolić (Niš) i Boško Tarbuk (Zaječar).
Strelci: 0:1 Aleksić u 3, 1:1 Tales u 4, 2:1 Rajčević u 7, 2:2 Redžović u 10, 3:2 Rajčević u 12, 4:2 Perić u 15, 5:2 Vitor Ugo u 19, 6:2 Perić u 25, 7:2 Rajčević u 29, 8:2 Matijević u 31, 9:2 Sorokin u 39. minutu.
Žuti karton: Rnić (Ekonomac).
Nagomilavanje prekršaja: Ekonomac 8 (4-4), Novi Pazar 6 (3-3).
EKONOMAC: ANTONIĆ, PERIĆ, MATIJEVIĆ, SOROKIN, RAJČEVIĆ, Rnić, Divanei, Viktor Ugo, Tales, Momčilović, Rakićević.
NOVI PAZAR: HOT, REDžOVIĆ, SADOVIĆ, ALEKSIĆ, MUTAVDŽIĆ, Karišik, Kostić, Sulejmanović, Mujović, Međedović, Jovanović.
„Studente“ od 15. do 18. novembra očekuje najvažniji ispit u sezoni, turnir Elitne runde Lige šampiona u Barseloni, na kome će pored španskog giganta i srpskog šampiona učestvovati još i ruska Ugra i prvak Poljske Rekord Bjelsko-Bjala.
Narednu prvenstvenu utakmicu Ekonomac će odigrati po povratku iz Španije protiv ekipe Srpske u Beogradu.
Foto: ekonomac.com
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.