UŽIVO: ZVEZDA - JANG BOJS; Sprema se spektakl, crveno-beli igraju za Ligu šampiona

Izvor: Večernje novosti, 27.Avg.2019, 19:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO: ZVEZDA - JANG BOJS; Sprema se spektakl, crveno-beli igraju za Ligu šampiona

Fudbaleri Crvene zvezde sa Jang bojsom na "Marakani" biju odlučujuću bitku za plasman u Ligu šampiona Fudbaleri Crvene zvezde sa Jang bojsom na "Marakani" biju odlučujuću bitku za plasman u Ligu >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << šampiona.Srpski i švajcarski prvak igraju revanš plej-ofa elitnog evropskog klupskog takmičenja. U prvom meču u Bernu bilo je 2:2.Domaćin je poveo golom Asalea u sedmom minutu, preokret su kreirali Degenek i Mateo Garsija pogocima u 18. i 46, a konačan rezultat postavio je rezervista Oro u 76. iz penala, dosuđenog zahvaljujući VAR-u.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UŽIVO: Crvena zvezda - Jang bojs: Milojević vratio Milunovića i Jovančića, Garsija napada Švajcarce, Ivanić na klupi!

Izvor: RTV Pink, 27.Avg.2019

Fudbaleri Crvene zvezde sa Jang bojsom na "Marakani" biju odlučujuću bitku za plasman u Ligu šampiona.

Nastavak na RTV Pink...

Dinamo ide u Ligu šampiona, Olimpijakos rutinski kroz Rusiju (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 27.Avg.2019

Biće dva kluba iz bivše Jugoslavije u Ligi šampiona. Pored Crvene zvezde, mesto u evropskoj fudbalskoj eliti izborio je i Dinamo iz Zagreba, koji je uspešno pregurao revanš sa Rozenborgom – 1:1. Morao je hrvatski prvak, ipak, dobro da se preznoji da bi pregurao Trondhajm, pošto je Rozenborg u...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.