UŽIVO: Liga šampiona!

Izvor: Mondo, 20.Feb.2019, 20:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO: Liga šampiona!

U sredu će biti završen "prvi krug" osmine finala. Pratite promene u Gelzenkirhenu i Madridu.

Vreme je za kraj prvih rundi!

Sve uvodne utakmice osmine finala Lige šampiona biće odigrane zaključno sa ovom večeri i mečevima u Nemačkoj i Španiji:

Šalke - Mančester siti 21.00

Atletiko - Juventus 21.00

U tekstualnom prenosu na MONDU moći ćete da pratite promene >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << na Feltens areni, gde će srpski štoper Matija Nastasić imati težak zadatak da se odbrani od napadača svog bivšeg kluba - Mančester sitija.

Istovremeno, Kristijano Ronaldo prvi put će zaigrati u Madridu od odlaska iz Reala, ali ne na "Bernabeuu", već na "Vanda Metropolitano" stadionu, u domu Atletiko Madrida.

Koliko su Portugalcu do sada prijali mečevi protiv "jorgandžija" potvrđuje i statistika, koja kaže da je u 31 utakmici protiv Atletika postigao čak 22 gola i prvi je strelac u istoriji madridskih derbija!

I zbog toga će biti veoma zanimljivo pratiti večerašnje mečeve. Ostanite uz naš portal!
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.