UEFA suspendovala Vengera na dva meča

Izvor: Blic, 22.Avg.2011, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UEFA suspendovala Vengera na dva meča

Evropska kuća fudbala suspendovala je trenera Arsenala Arsena Vengera na dve utakmice jer je na prvom meču plej-ofa za Ligu šampiona protiv Udinezea (1:0) prekršio raniju zabranu da vodi ekipu.

Zbog ove odluke UEFA, francuski stručnjak neće moći da vodi tim ni u revanšu u Udinama, ali i na prvom narednom međunarodnom nastupu "tobdžija".

Venger, koji je bio suspendovan zbog kritikovanja sudija u prošlosezonskom okršaju sa Barselonom, nije želeo da se >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << lako miri sa tom kaznom pa je tokom prvog duela sa italijanskim klubom sa tribina, preko svog saradnika Bore Primorca slao uputstva ostatku stručnog štaba koji je bio na klupi. To nije promaklo delegatu UEFA koji je menadžera Arsenala upozorio još tokom poluvremena.

Pored ove kazne, evropska kuća fudbala je odlučila i da sa 10.000 evra sankcioniše Arsenal zbog, kako je navedeno, "neprimerenog ponašanja njegovih zvaničnika".

Londonski klub ima tri dana da se žali na ove odluke.

Povezane vesti: Vengera čeka kazna UEFA jer je, iako suspendovan, slao poruke ekipi Iz Udinezea poručuju: Spremni smo za Arsenal!

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Manćini: Nasri ne sme da igra protiv Udinezea

Izvor: Blic, 22.Avg.2011

Trener Mančester sitija Roberto Manćini insistira da se transfer Samira Nasrija iz Arsenala u tabor "građana" završi u narednih 48 sati. ..Italijanski stručnjak je istakao da će biti veliki problem ukoliko Francuz nastupi za Arsenal u sredu protiv Udinezea u revanš meču kvalifikacija za Ligu...

Nastavak na Blic...

Vengeru dve utakmice suspenzije

Izvor: NaDlanu.com, 22.Avg.2011

Evropska fudbalska unija (UEFA) kaznila je danas trenera Arsenala Arsena Vengera sa dve utakmice zabrane vođenja ekipe u evropskim takmičenjima... Venger je kažnjen jer je prošle sezone protiv Barselone bio u telefonskom kontaktu sa svojim stručnim štabom na utakmici iako je bio suspendovan za...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.