UEFA popušta pod pritiskom, LŠ u najčudnijem formatu, u avgustu?!

Izvor: Sportske.net, 13.Apr.2020, 19:15

UEFA popušta pod pritiskom, LŠ u najčudnijem formatu, u avgustu?!

Situacija se menja iz dana u dan, a pandemija se ne stišava.

Kako prenosi španska Kadena SER, UEFA i vodeće lige Evrope pripremaju teren za novi plan. Iako su svi krenuli optimistično, da će se sezona nastaviti u maju, da će se finala Lige šampiona i Lige Evrope igrati 24. i 27. juna, tako nešto je nemoguće.

Najnoviji i trenutno najrealniji plan je da se lige nastave tek u drugoj polovini juna i da traju do jula, a da se Liga šampiona i Liga Evrope >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << završe u avgustu i to na nikad čudniji način.

Preostale utakmice osmine finala i nastavak do kraja i samog finala, igrale bi se na jedan meč i to na neutralnom terenu!

Uz to, UEFA za sada ne veruje da će utakmice moći da se igraju uz prisustvo navijača, tako da ne možemo ni da zamislimo kako bi sve to moglo da izgleda.

Eliminaciona faza LŠ i LE na jedan meč, do kraja, na neutralnom terenu i to bi se sve utakmice odigrale u razmaku od samo dve nedelje... u avgustu?!

Inače, nakon toga se očekuje kratka pauza i start nove sezone u septembru.

Čekamo dalji rasplet, situacija je i dalje ozbiljna, Italija je danas prešla 20.000 kada su u pitanju preminuli od koronavirusa...
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Finale Lige Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

UEFA POD VELIKIM PRITISKOM: Liga šampiona u AVGUSTU, u NAJČUDNIJEM formatu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Apr.2020

Na šta li će to da liči....Kako prenosi španska Kadena SER, UEFA i vodeće lige Evrope pripremaju teren za novi plan. Iako su svi krenuli optimistično, da će se sezona nastaviti u maju, da će se finala Lige šampiona i Lige Evrope igrati 24. i 27. juna, tako nešto je nemoguće...Najnoviji i trenutno...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.