UEFA imenovala kandidate za nagradu najboljeg fudbalera Evrope

Izvor: Vostok.rs, 10.Jul.2013, 10:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UEFA imenovala kandidate za nagradu najboljeg fudbalera Evrope

10.07.2013. -

Unija evropskih fudbalskih asocijacija (UEFA) objavila je spisak od 10 igrača, koji se bore za titulu najboljeg igrača Evrope, u sezoni 2012-2013.

Spisak je sastavljen nakon glasanja novinara iz zemalja članica UEFA. 6. avgusta će biti objavljena imena trojice igrača, od kojih će jedan pobediti. Pobednik će se znati 29. avgusta za vreme ceremonije žreba Lige šampiona.

Na listu najboljih 10 su se našla 4 fudbalera minhenskog '' Bayern''-a, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vostok.rs << Tomas Miler, Frenk Riberi, Arjen Roben, Bastijan Švajnštajger. Takođe se na spisku našao i Kristiano Ronaldo iz ''Real Madrid'', Lionel Mesi iz ''Barcelona'', Zlatan Ibrahimović iz ''Paris Saint-Germain'', Garet Bejl iz ''Tottenham Hotspur'', Robert Levandovski iz ''Borussia Dortmund'' i Robin van Persi iz ''Manchester United''.

Izvor: Glas Rusije, foto: EPA    

Nastavak na Vostok.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.