Izvor: MozzartSport.com, 04.Avg.2020, 20:47

UEFA čisti žute kartone u završnici Lige Evrope i Lige Šampiona

Od četvrtfinala brišu se akumulirane javne opomene

Uefa je odlučila da počasti preostale učesnike Lige Šampiona i Lige Evrope za sezonu 2019/20. Evropska kuća fudbala izdala je saopštenje u kojem se navodi da će nakon revanša osimne finala elitnog takmičenja i preostalih duela u top 16 fazi drugog najkvalitetnijeg evropskog klupskog takmičenja igračima biti obrisani akumulirani žuti kartoni.

To podrazumeva da su klubovima koji su već obezbedili plasman >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << u najboljih osam poput Pari Sen Žermena i Atalante, odnosno Atletiko Madrida i Lajpciga već obrisane javne opomene. Kada je reč o ekipama iz drugog dela kostura koje očekuju revanši osmine finala, Barselona – Napoli, Čelsi – Bajern, Mančester Siti – Real Madrid i Juventus – Lion, to su timovi kojima će biti prenete samo potencijalne suspenzije. Dakle, ako je neko iz pomenutih sastava već ima žuti karton i dobije ga u uzvratnoj utakmici osmine finala, neće imati pravo nastupa u četvrtfinalnom duelu.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Svi ostali kartoni biće počišćeni, pa će u završnici Evrokupova timove moći da osakate isključivo povrede, ali nadamo se da to neće biti slučaj. Završnicu Lige šampiona i Lige Evrope klubovima neće u tolikoj meri kvariti kartoni, barem ne oni žute boje.

U sredu i četvrtak igraju se utakmice koje odlučuju ko će se naći u najboljih 8 Lige Evrope, dok će se u petak i subotu pratiti revanši na najvećoj evropskoj fudbalskoj pozornici.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.