UEFA ODREDILA SUDIJU MEČA ZVEZDA - BAJERN: Milioner deli PRAVDU na Marakani!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Nov.2019, 15:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UEFA ODREDILA SUDIJU MEČA ZVEZDA - BAJERN: Milioner deli PRAVDU na Marakani!

Duel petog kola Lige šampiona igra se u utorak (21).

Fudbaleri Crvene zvezde u petom kolu Lige šampiona dočekuju Bajern iz Minhena. Iako su crveno-beli izgubili šanse za prolaz grupe "B", ovaj meč imaće veliki značaj za srpskog prvaka obzirom da pobedom zadržavaju šanse za ostanak na evropskoj sceni.

UEFA je danas odlučila i ko će deliti pravdu na stadionu "Rajko Mitić". Na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << centru će biti sudijska trojka iz Holandije, pištaljka je u rukama Holanđanina Bjorna Kujpresa, dok će mu pomagati zemljaci Sander van Rekel i Ervin Zeinstra.

Vodeći holandski arbitar sudio je gotovo sve najznačajnije mečeve u karijeri, finale Lige šampiona 2014, dva finala Lige Evrope 2013. i 2018, finale Kupa konfederacija 2013. Inače, ovaj sudija ima zanimljivu životnu priču.

Kujpers zarađuje milione zahvaljujući sopstvenom biznisu – lancu supermarketa. Sa više od 500 prodajnih objekata širom Holandije na godišnjem nivou inkasira od 2.000.000 do 4.000.000 evra.

Kujpersovo bogatstvo je pre tri godine procenjeno na čak 11.500.000 funti, dok profit njegove kompanije svake godine iznosi između dva i tri miliona evropskih novčanica, što ga čini najbogatijim arbitrom na svetu.

Koliko je Kujpersova firma jak brend, potvrđuje i činjenica da je Bjorn jedan od sponzora zemljaka Maksa Ferštapena u Formuli 1.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda navijačica Lacija Ana Falki.

Buonanotte ai sognatori... #imieiattimi #annafalchi

Објава коју дели Anna Falchi (@annafalchi22) дана 26. Окт 2019. у 3:36 PDT

Che dire.... finalmente la mia Lazio mi da grandi soddisfazioni!!!! Due di seguito... #sempreforzalazio #nonmollaremai #sslazio @official_sslazio #imieiattimi #annafalchi #lazio

Објава коју дели Anna Falchi (@annafalchi22) дана 30. Окт 2019. у 2:53 PDT

Cucù? Chi si cela dietro lo specchio? Sono io, ma se volete scoprire qualcosa in più di me, sintonizzatevi su @raiunofficiall a I SOLITI IGNOTI con il mitico @giovanna_e_amadeus #isolitiignoti #amadeus #annafalchi

Објава коју дели Anna Falchi (@annafalchi22) дана 5. Окт 2019. у 11:41 PDT

W il rosso @ferrari @charles_leclerc #formula1 #imieiattimi #annafalchi

Објава коју дели Anna Falchi (@annafalchi22) дана 8. Сеп 2019. у 10:55 PDT

Finalmente si va a nanna, buonanotte ai sognatori...#imieiattimi #annafalchi

Објава коју дели Anna Falchi (@annafalchi22) дана 13. Мај 2019. у 1:16 PDT
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

MILIONER STIŽE NA MARAKANU: Određen sudija meča Crvena zvezda - Bajern!

Izvor: Kurir, 24.Nov.2019

Fudbaleri Crvene zvezde u utorak od 21 čas dočekuju Bajern u 5. kolu Lige šampiona, a meč na stadionu "Rajko Mitić" sudiće Bjorn Kujpers, odlučila je UEFA.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.