UBICA DEČIJEG OSMEHA: Leao objasnio kako je namestio jedan od najlepših golova ovogodišnje Lige šampiona (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Apr.2023, 19:02

UBICA DEČIJEG OSMEHA: Leao objasnio kako je namestio jedan od najlepših golova ovogodišnje Lige šampiona (VIDEO)

Kao vetar je protrčao pored Napolitanaca.

Fudbaler Milana Portugalac Rafael Leao izjavio je da svi u italijanskom klubu sanjaju da osvoje Ligu šampiona, prenose italijanski mediji.

Fudbaleri Milana eliminisali su u četvrtfinalu Lige šampiona ekipu Napolija. Milan je u prvom meču slavio sa 1:0, a u revanšu, koji je odigran sinoć u Napulju, bilo je 1:1.

Portugalski fudbaler je bio jedan od junaka svog tima. Leao je u 43. minutu pretrčao više od pola >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << terena, prevario nekoliko fudbalera Napolija i prosledio loptu do Olivije Žirua, koji je Milanu doneo vođstvo od 1:0.

Napoli je do izjednačenja stigao u samom finišu meča pogotkom Viktora.

- Uvek pokušavama da prevarim svoje rivale kada sam u situaciji jedan na jedan. Znam da mogu da stvorim tu razliku. Ako ja ne mogu da postignem gol, onda uvek pogledam gde su moji saigrači. Prešao sam dvojicu fudbalera Napolija, video sam Žirua i znao sam da će da postigne gol ako mu dodam loptu. Mnogo sam srećan. Želimo da nastavimo da sanjamo i da imamo visoke ciljeve. Svi u klubu sanjamo o osvajanju Lige šampiona. Verujem da smo blizu tom cilju - rekao je Leao.

Milan će u polufinalu Lige šampiona igrati sa boljim iz duela između Intera i Benfike. Inter je prvi meč dobio 2:0, a revanš duel je na programu večeras od 21 sat u Milanu.

"Preuzmi besplatno - bonus za sportsko klađenje 1.000 RSD"

BONUS GALERIJA: Pogledajte kako izgleda poznata ruska navijačica Julijana Tretjak.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.