UBEDLJIV START U LIGI ŠAMPIONA: Novi Beograd deklasirao Steauu

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Sep.2023, 21:41

UBEDLJIV START U LIGI ŠAMPIONA: Novi Beograd deklasirao Steauu

U narednom kolu gostuju Breši.

Vaterpolisti Novog Beograda startovali su pobedom u Ligi šampiona, pošto su večeras u prvom kolu grupe A ubedljivo savladali ekipu Steaue 19:7 (6:2, 5:2, 3:3, 5:0). Ekipa trenera Živka Gocića u potpunosti je opravdala ulogu favorita u duelu sa rumunskim predstavnikom koji je tokom čitavog meča bio u podređenom položaju.

Ogroman kvalitet Novobeograđana je već na startu došao do izražaja. Domaći su kontrama i polukontrama u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prvoj četvrtini stekli prednost koju su samo uvećavali kako je meč odmicao. Posebno efikasni bili su u poslednjoj četvrtini koju su rešili u svoju korist rezultatom 5:0.

Maestralnu partiju u redovima Novog Beograda pružio je Nikola Jakšić, koji je postigao čak šest golova i to bez promašaja. U pobedničkom taboru istakli su se još Alvaro Granados, koji se četiri puta upisao u listu strelaca i Vasilije Martinović sa tri pogotka. Naredni meč u Ligi šampiona Novi Beograd igra protiv Breše u gostima 6. oktobra.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.