U našem prvenstvu greške ne dolaze do izražaja, ali u Ligi šampiona...

Izvor: B92, 30.Sep.2019, 15:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"U našem prvenstvu greške ne dolaze do izražaja, ali u Ligi šampiona..."

Marko Gobeljić, fudbaler Crvene zvezde, rekao je da koncentracija u predstojećem meču sa Olimpijakosom mora biti na visokom nivou.

Desni bek šampiona Srbije osvrnuo se na kratko i na meč sa Bajernom u Minhenu, koji su crveno-beli izgubili sa 0:3.

"Sigurno da učimo iz takvih poraza i grešaka. Na tom nivou ne sme da dolazi do pada koncentracije nijedne sekunde. To u našem prvenstvu ne dolazi do izražaja, ali u Ligi šampiona takva greška skupo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << vas košta. To se meni desilo u Minhenu", rekao je Gobeljić.

On je dodao da još ne zna od koga iz redova Olimpijakosa preti najveća opasnost.

"Danas i sutra ćemo imati video analizu i videću od koga preti najveća opasnost", dodao je 27-godišnji fudbaler.

Gobeljić je, takođe, ponovo dobio poziv selektora Srbije Ljubiše Tumbakovića za predstojeće mečeve sa Paragvajom i Litvanijom.

"Velika je čast što nosim dres reprezentacije. To je nešto o čemu sam maštao ceo život. Ali moje misli su trenutno usmerene na Olimpijakos, tako da se spremam samo za to", zaključio je Gobeljić.

Utakmica između Crvene zvezde i Olimpijakosa igra se u utorak od 21.00 na stadionu "Rajko Mitić".
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.