Izvor: HotSport.rs, 21.Apr.2024, 09:54

U SRBIJI PENAL, ALI NE I U LIGI ŠAMPIONA: Slična situacija kao kod jedanaesterca za Zvezdu, ali drugačija odluka sudije (VIDEO)

Ko je doneo ispravnu odluku – Kovač, Ilić ili obojica? U 173. večitom derbiju između Crvene zvezde i Partizana, crveno-beli su slavili pobedu od 3:2 nakon uzbudljivog preokreta u samoj završnici susreta. Ova pobeda je donela Crvenoj zvezdi veliku prednost na tabeli od deset bodova. Iz crno-belog tabora nisu zadovoljni suđenjem glavnog arbitra Pavla Ilića, ... Read more
The post U SRBIJI PENAL, ALI NE I U LIGI ŠAMPIONA: Slična situacija kao kod jedanaesterca za Zvezdu, ali drugačija odluka sudije (VIDEO) appeared first on Sportske vesti - HotSport.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Zvezda - Partizan,   Večiti derbi,   Partizan

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.