U Nejmaru je spas, ovo je redosled poteza, navijači ustreptali!

Izvor: Sportske.net, 17.Avg.2020, 11:08

U Nejmaru je spas, ovo je redosled poteza, navijači ustreptali!

Sve se promenilo preko noći, a PSŽ će dobiti veliki broj navijača u završnici Lige šampiona...

Dok se čeka vanredna sednica uprave Barse na kojoj će biti razrešen zvanično i Setijen, a veruje se i direktor i neki članovi Borda, i dalje nije poznato kako su prošli pregovori između Bertomeua i Kumana koji je u gradu.

Ni Holanđanin nije siguran koliko je pametno da prihvati ponudu, a osim Pjanića, Barsa nije dovela nikoga.

Kako bi kupio poverenje >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << navijača, ali i zadržao Mesija, Bertomeu će uz Lautara probati da vrati i Nejmara. Priča nije nova, ali postoji novi momenat.

Naime, Brazilac bi mogao da osvoji titulu evropskog prvaka sa PSŽ i zatraži da ode, dve godine pre isteka ugovora. Postoje najave da bi Antoan Grizman posle svega mogao da prihvati povratak u Pariz, gde mu garantuju i mesto i platu koju ima u Barseloni.

On bi zaigrao sa Mbapeom sa kojim funkcioniše u reprezentaciji, a Nejmar je i dalje spreman da smanji platu kako bi se vratio u Kataloniju.

Bez obzira na odlazak pre tri godine, bio bi dočekan kao heroj i spasitelj jer je pokazao u Parizu i ove sezone da je i dalje jedan od najboljih na svetu i da je legitimni naslednik Mesija, što smatra i sam Argentinac.

Odluka je i dalje na PSŽ, ali prema tvrdnjama katalonskih medija, oni bi za Grizmana i nešto više od 50 miliona evra bili spremni da puste Nejmara, naročito ako konačno pokore Evropu. Barsa bi mogla da ubaci i pozajmicu Dembelea, ili eventualno Umtitija u čitav posao jer jasno, svim silama hoće natrag Nejmara i on je prioritet.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.