U Dinamu ne praštaju - eliminacija, pa otkaz!

Izvor: Sportske.net, 14.Avg.2019, 15:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Dinamu ne praštaju - eliminacija, pa otkaz!

Uprava hitno reagovala.

Uprava fudbalskog kluba Dinamo iz Kijeva otpustila je danas trenera Aleksandra Hackeviča, dan posle eliminacije iz kvalifikacija za Ligu šampiona.

Dinamo je u utorak na svom terenu odigrao nerešeno 3:3 protiv Briža, a eliminisan je ukupnim rezultatom 3:4, u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

To je treći put uzastopno da je Dinamo takmičenje >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << završio u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Hackevič je preuzeo ekipu 2017. godine.

"Zajedno sa njim, otpušten je i ceo stručni štab", saopštio je Dinamo.

Dinamo je prošle sezone bio drugi u šampionatu sa dva boda zaostatka za Šahtjorom, a ove sezone zauzima treće mesto na tabeli posle tri utakmice.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Dan posle eliminacije iz kvalifikacija za LŠ, Dinamo otpustio trenera

Izvor: 011vodič.com, 14.Avg.2019

Tako to rade Ukrajinci, po kratkom postupku. Uprava fudbalskog kluba Dinama iz Kijeva otpustila je trenera Aleksandra Hackeviča, dan posle eliminacije iz kvalifikacija za Ligu šampiona.. Kladionica MaxBet nudi kvotu 1,80 na pobedu Viktorije Plzenj protiv Antverpena u kvalifikacijama za Ligu Evrope.. Dinamo...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.