Ture: Vratio bih se u Barselonu

Izvor: Sportski Žurnal, 09.Maj.2012, 15:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ture: Vratio bih se u Barselonu

Najplaćeniji igrač Manćester sitija Jaja Ture izjavio je da mu je Barselona i dalje u srcu i da bi voleo da karijeru završi u Kataloniji.
Reprezentativac Obale Slonovače nosio je dres katalonskog kluba od 2007. do 2010. godine, nakon čega se preselio među Građane, gde zarađuje 10 miliona evra godišnje.
Ako bi me Barsa pozvala da se vratim, ne bih mnogo razmišljao. Volim taj klub i bilo bi dobro da tamo završim karijeru – rekao je Ture, koji je sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Kataloncima osvojio sedam trofeja, ukljujući dve Primere, Ligu šampiona i FIFA klupsko prvenstvo.
On je ovo sezone ključni igrač Sitija, postigao je dva pogotka minulog vikenda u pobedi protiv Njukasla i ukoliko Građani osvoje prvu šampionsku titulu posle 44 godine, svakako da će biti među najzaslužnijim.
Ture je karijeru počao u rodnoj zemlji, u Mimosasu, a osim za Barselonu i Siti, nastupao je za Beveren, Metalurg iz Donjecka, Olimpijakos i Monako. Za reprezentaciju Obale slonovače odigrao je 67 utakmica i postigao 10 golova.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.