Tuhel pričao u superlativima o Anćelotiju pred meč sa Napolijem

Izvor: Sportske.net, 23.Okt.2018, 21:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tuhel pričao u superlativima o Anćelotiju pred meč sa Napolijem

PSŽ i Napoli će odmeriti snage u trećem kolu grupne faze Lige šampiona.

Vrlo bitan meč za konačan ishod ove grupe, oba tima žele pobedu, a Anćeloti se nada da bi ponovo mogao da iznenadi ceo svet, baš kao i u pobedi protiv Liverpula.

Tuhel se nada da će Kavani ponovo početi da postiže golove, i da će njegov tim slaviti. Tuhel je na konferenciji istakao da će to biti vrlo težak meč, a posebno je hvalio trenera italijanskog tima.

"Da >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << li mi je Anćeloti bio inspiracija? Pre svega, on je bio poseban dok je bio igrač. Sjajan igrač u sjajnom klubu. Tako da je to specijalno, čak i kao trener Milana, on je izgradio odličnu timsku igru, atraktivan fudbal, napadački, lagao bih kada bih rekao da nisam učio od njegovih timova", rekao je trener francuskog tima.

Na kraju, on je hvalio i sam tim Napolija. Rekao je da su igrali odlično protiv Liverpula, da su igrali timski i da su zasluženo slavili.

Meč između PSŽ-a i Napolija je na programu u sredu od 21h po srednjeevropskom vremenu.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Miranda samouveren pred duel sa Barselonom

Izvor: Sportske.net, 23.Okt.2018

Inter se nada da će ostvariti pozitivan rezultat, pogotovo što u timu Barselone neće biti Mesija..."Neroazuri" će u pozitivnom raspoloženju otputovati u Barselonu, kako bi odigrali treći meč u okviru grupne faze Lige šampiona...Italijanski tim je u nadoknadi vremena slavio u derbiju protiv Milana....

Nastavak na Sportske.net...

Nejmar se ludo zabavlja pred meč sa Napolijem (video)

Izvor: Sportske.net, 24.Okt.2018, 16:16

Brazilac dobro raspoložen pred važan duel...Nejmar je nakon reprezentativnih obaveza dobio nešto duži odmor, kako bi bio u potpunosti spreman za ovaj vrlo bitan duel u okviru Lige šampiona...Zna i Tuhel koliko je PSŽ dominantan u Ligi 1 i da praktično niko ne može ni da im pripreti, pa je sa...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.