Tuhel: Jednom nije dovoljno, hoću na krov Evrope sa Bajernom

Izvor: B92, 09.Avg.2023, 23:34

Tuhel: Jednom nije dovoljno, hoću na krov Evrope sa Bajernom

Trener fudbalera Bajerna, Nemac Tomas Tuhel, izjavio je da sa minhenskim timom želi da osvoji Ligu šampiona.

Tuhel je na klupu Bajerna seo tokom proleća, kada se uprava odlučila na prekid saradnje sa Julijanom Nagelsmanom.

"Mislim da nijedan trener koji je ranije bio na klupi Bajerna ne može da kaže da očekuje da Bavarci budu bilo gde osim na vrhu. Želimo da budemo šampioni i da se ponovo nađemo u finalu Kupa, kao i da budemo jedni od konkurenata za osvajanje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Lige šampiona", rekao je Tuhel.

"Osećao sam se čudno kada sam sa Čelsijem postao prvak Evrope. Naporno sam radio ka ostvarenju sna, koji u tom procesu postaje jasan cilj. To dostignuće iznenađujuće slabo utiče na vas kada se taj trofej nađe u vašim rukama", istakao je Tuhel.

U subotu 12. avgusta Bajern igra protiv Lajpciga za pehar Superkupa Nemačke.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na B92...






Povezane vesti

TUHEL: Hoću na krov Evrope sa Bajernom

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Avg.2023, 09:31

Nemac prošle sezone osvojio sa Bavarcima titulu u Nemačkoj...Trener fudbalera Bajerna, Nemac Tomas Tuhel, izjavio je da sa minhenskim timom želi da osvoji Ligu šampiona. Tuhel je na klupu Bajerna seo tokom proleća, kada se uprava odlučila na prekid saradnje sa Julijanom Nagelsmanom... - Mislim...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.