Tri imena za potpuno novi Arsenal, da li je operacija izvodljiva?

Izvor: Sportske.net, 24.Apr.2019, 19:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tri imena za potpuno novi Arsenal, da li je operacija izvodljiva?

Biće potrebno mnogo novca, a svi znamo odakle on stiže...

Arsenal večeras očekuje veliki izazov, "Tobdžije" će pokušati da pobedom u Birmingemu protiv Vulverhemptona nastavi trku za plasman u Ligu šampiona.

Trenutno se nalaze na petom mestu uz bod, ali i utakmicu manje u odnosu na Čelsi, a akcije na letnjoj transfer pijaci će umnogome zavisiti od ishoda u Premijer ligi.

Velika finansijska injekcija bi im omogućila da krenu po tri vrhunska >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << igrača - Džejmsa Rodrigeza, Rijada Mareza i Adrijena Rabioa, tvrde mediji sa Ostrva.

Kolumbijac se nalazi u nezavidnoj situaciji, Bajern ne želi da ga otkupi, pa će se na kraju sezone vratiti u Real koji želi da ga proda - cena je 60 miliona evra.

Marez bi mogao da napusti Siti jer nije zadovoljan minutažom, za njega nema mesta u sistemu Pepa Gvardiola, pa bi se za njegov potpis pored Arsenala borio i Čelsi.

"Tobdžije" bi najbolje prošli sa Rabioom koji nije uspeo da dogovori prelazak u Barselonu, ugovor sa Pari Sen Žermenom mu ističe ovog leta i sigurno će napustiti klub.

U Totenhem nije želeo jer smatra da to nije klub njegovog renomea, možda je Emirejts njegova naredna stanica.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.