Trener Makabija oduševljen delijama: Ovako nešto u životu nisam video

Izvor: B92, 23.Avg.2022, 23:43

Trener Makabija oduševljen "delijama": Ovako nešto u životu nisam video

Trener Makabija Barak Bahar bio je oduševljen nakon plasmana njegove ekipe u grupnu fazu Lige šampiona.

Tim iz Haife je u dvomeču sa Crvenom zvezdom slavio ukupnim rezultatom 5:4, a izraelski stručnjak smatra da je njegov tim zaslužio prolaz.

"Neverovatno. I dalje ne mogu da verujem jer ovo je bila veoma teška utakmica. Nismo počeli dobro, ali smo u nastavku zaigrali mnogo bolje i zaslužili >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << prolaz dalje", rekao je Bahar.

Posebno ga je oduševila atmosfera na stadionu "Rajko Mitić".

"Atmosfera na stadionu? Vau! Igrali smo protiv Seltika i Olimpijakosa, ali ovako nešto u životu nisam doživeo. Neverovatno", istakao je Bahar.

Objasnio je šta se desilo nakon poslednjeg sudijskog zvižduka.

"Nisam stigao ništa da kažem svojim igračima, poleteli smo ka našim navijačima i slavili. I dalje smo u neverici, pogotovu nakono onako lošeg početka", zaključio je Bahar.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.