Izvor: RTS, 03.Nov.2020, 12:23

Treće kolo Lige šampiona – Inter ide na noge Realu, Liverpul u Bergamu

Utakmicama trećeg kola u grupama A, B, C i D, nastavlja se takmičenje u Ligi šampiona. Derbi dana igra se u Madridu, gde će Real dočekati milanski Inter. Liverpul igra u Bergamu, Bajern gost kod Salcburga. Kretanje rezultata sa mečeva u eliti možete pratiti na našem portalu.
Derbi trećeg kola Lige šampiona igra se u Madridu, gde gostuje milanski Inter. Obe ekipe, iako važe >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << za kandidate za najviši plasman, loše su počele takmičenje, pa je u naredna međusobna meča pobeda imperativ i za jedne i za druge.

Real je u prvom kolu poražen od Šahtjora, u drugom jedva izvukao bod protiv Menhengladbaha, pa je jasno da je Zidanu i momcima trijumf nad Interom preko potreban kako bi se sačuvale kakve-takve šanse za plsman u osminu finala.
U sličnoj situaciji je i Inter, koji je remizirao u prva dva kola, sa Menhengladbahom i Šahtjorom, a ekipa Antonija Kontea ne može se pohvaliti dobrom formom ni u šampionatu Italije.
Očekuje se tvrd meč na "Alfredo di Stefano" stadionu u Madridu, a utakmica se igra u večernjem terminu od 21.00 sat.
U okviru iste, Grupe B, Šahtjor i Menhengladbah igraju od 18.55 i obe ekipe imaju priliku da pobedom naprave krupan korak ka narednoj fazi takmičenja.
U Grupi A, Bajern gostuje kod ekipe Salcburga i nada se nastavku niza pobeda u Ligi šampiona.
Bavarci su u prva dva kola savladali Atletiko i Lokomotivu i, posle dobrih rezultata u Bundesligi, žele da nastave sa dobrim igrama i opravdaju titulu šampiona Evrope.

U istoj grupi, od 18.55 sastaju se Lokomotiva i Atletiko Madrid, a Marko Nikolić, jedini srpski trener u Ligi šampiona, imaće priliku da se oproba protiv jednog od najboljih stratega današnjice, Dijega Simeonea.
Mančester siti zabeležio je dve pobede na startu takmičenja, a u trećem kolu na "Etihad" stiže grčki Olimpijakos. Ekipa Pepa Gvardiole bez sumnje želi što pre da obezbedi drugu fazu takmičenja, pa se Pirejcima ne piše dobro.
U drugoj utakmici Grupe C, Porto na svom terenu dočekuje ekipu Olimpika iz Marselja.
Zanimljivi mečevi očekuju nas i u grupi D, gde Liverpul gostuje kod Atalante, dok Ajaks igra u Danskoj protiv Midtjilanda.
Uprkos kadrovskim problemima, naročito u poslednjem redu odbrane, "crveni" beleže dobre rezultate ove sezone - Ligu šampiona počeli su sa dve pobede, ali će protiv Atalante imati veliki izazov.
Ekipa iz Bergama igra promenljivo, ali je svakoj ekipi spremna da da po nekoliko pogodaka, pa Jirgen Klop mora biti oprezan protiv tima koji je u prva dva kola osvojio četiri boda.
U drugoj utakmici Grupe D, Ajaks u Danskoj igra protiv Midtjilanda. Ekipa Dušana Tadića osvojila je samo bod u prva dva kola, pa je pobeda u Danksoj imperativ, ukoliko "kopljanici" žele i na proleće da igraju u eliti.
Liga šampiona, treće kolo:
Utorak: 
Grupa A:
Salcburg - Bajern (21.00)
lokomotiva - Atletiko (18.55)
Tabela:
1. Bajern 6
2. Atletiko 3
3. Lokomotiva 1
4. Salcburg 1
Grupa B:
Real Madrid - Inter (21.00)
Šahtjor - Menhengladbah (18.55)
Tabela:
1. Šahtjor 4
2. Menhengladbah 2
3. Inter 2
4. Real 2
Grupa C:
Mančester siti - Olimpijakos (2100)
Porto - Olimpik (21.00)
Tabela:
1. Mančester siti 6
2. Porto 3
3. Olimpijakos 3
4. Olimpik 0
Grupa D:
Atalanta - Liverpul (21.00)
Midtjiland - Ajaks (21.00)
Tabela:
1. Liverpul 6
2. Atalanta 4
3. Ajaks 1
4. Midtjiland 0

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tadić se razigrao - asistencija i gol, Liverpul bez milosti

Izvor: RTS, 03.Nov.2020

. Utakmicama trećeg kola u grupama A, B, C i D, nastavlja se takmičenje u Ligi šampiona. Derbi dana igra se u Madridu, gde Real igra protiv Intera. Liverpul igra u Bergamu, dok će Bajern u gostima igrati sa Salcburgom. Kretanje rezultata sa mečeva u eliti možete pratiti na našem portalu.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.