Izvor: RTS, 12.Avg.2020, 23:02

Tragedija Atalante u Lisabonu, PSŽ od ivice ambisa do polufinala!

Fudbaleri Pari Sen Žermena nestvarnim preokretom u finišu utakmice pobedili su Atalantu i plasirali se u polufinale Lige šampiona. PSŽ je preokrenuo u nadoknadi vremena i srušio san Atalante rezultatom 2:1, koju je nekoliko minuta delilo od istorijskog uspeha i nastavka sjajne sezone. "Sveci" su odigrali veoma loš meč, propisno se ispromašivali, ali će se ipak boriti za finale sa pobednikom susreta Lajpcig >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << - Atletiko Madrid.
Prštalo je sve od samog početka utakmice na "La Lužu" – već u trećem minutu pokušala je Atalanta preko Papua Gomesa, da bi u narednom napadu Nejmar promašio neverovatnu priliku i najavio da ovo neće biti njegovo veče.
Posle lepe razmene dodavanja sa Maurom Ikardijem, stuštio se ka golu i imao 1 na 1 sa protivničkim čuvarom mreže, ali je katastrofalno šutirao i lopta je otišla dva metra pored stative.
To kao da je dalo dodatno samopouzdanje igračima italijanskog predstavnika, koji su nastavili da napadaju, pa je Kejlor Navas bio prva figura meča u uvodnom delu susreta.
Ulogu mu je brzo preuzeo Brazilac, koji je nastavio sa nekarakterističnim i katastrofalnim promašajima, iako je bio ubedljivo najbolji igrač u polju.
Jedini je pokušavao da kreira prilike za Parižane, ali je sve prosipao očajnim potezima u završnici.
Promašio je još jednu stopostotnu priliku, da bi u 27. minutu stigla surova kazna.
Nakon duge akcije i pokušaja asistencije Duvana Sapate, uz dosta sreće lopta je došla do Marija Pašalića, a Hrvat je lepim udarcem poslao u gornji levi ugao – 1:0.
Minut kasnije na semaforu je moglo da piše 1:1, Nejmaru se nije dalo da pogodi sa distance, da bi u završnici prvog poluvremena ostvario i het-trik kardinalnih promašaja, pa je Atalanta na odmor otišla sa prednošću.ž
Uskoro opširnije...
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Tragedija Atalante u Lisabonu, PSŽ od ivice ambisa do polufinala!

Izvor: RTS, 12.Avg.2020

Fudbaleri Pari Sen Žermena nestvarnim preokretom u finišu utakmice pobedili su Atalantu i plasirali se u polufinale Lige šampiona. PSŽ je preokrenuo u nadoknadi vremena i srušio san Atalante rezultatom 2:1, koju je nekoliko minuta delilo od istorijskog uspeha i nastavka sjajne sezone. "Sveci"...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.