TRILER U LAKTAŠIMA: Igokea prebacila STOTKU, ali ipak poražena od Tofaša!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Okt.2023, 21:43

TRILER U LAKTAŠIMA: Igokea prebacila STOTKU, ali ipak poražena od Tofaša!

FIBA Liga šampiona...

Košarkaši Igokee poraženi su u Laktašima od ekipe Tofaša rezultatom 104:102 u prvoj utakmici grupe H FIBA Lige šampiona.

Ekipa iz Turske mnogo je bolje otvorila meč i zahvaljujući dvema serijama od 7:0 u prvoj četvrtini stekla dvocifrenu prednost.

Usledila je dosta bolja igra člana AdmiralBet ABA lige u nastavku duela, Igokea je pokušala i uspevala da smanji dvocifreni zaostatak zahvaljujući raspoloženim Mudiju i Milosavljeviću, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << no Tofaš je imao odgovor u vidu Homslija.

Sredinom poslednje četvrtine činilo se da će Turci ostvariti laku pobedu, međutim Igokea je uspela da istopi dvocifrenu prednost rivala i meč odvede u produžetke.

Više od toga domaćin nije mogao, pa je Tofaš na kraju ipak slavio  sa 104:102 sve vreme čuvajući vođstvo.

U pobedničkoj ekipi, najraspoloženiji je bio Homsli sa 29 poena i sedam skokova, a pratili su ga O'Brajan sa 21 poenom i osam skokova, kao i Vinston i Prujit sa 15, odnosno 14 poena.

Na drugoj strani, Mudi je meč završio sa 23 poena, Milosavljević je upisao 18, a Jeremić 12 poena.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.