Svog rivala u Ligi šampiona dobila i Zvezda, kakva sreća!

Izvor: Sportske.net, 16.Dec.2019, 15:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svog rivala u Ligi šampiona dobila i Zvezda, kakva sreća!

Fortuna pogledala "crveno-bele".

Seniori Crvene zvezde možda nisu sa prevelikom pažnjom ispratili žreb Lige šampiona u Nionu, ali su zato omladinci saznali svog narednog rivala u omladinskoj LŠ.

Izabranici Slavoljuba Đorđevića će se u baražu za osminu finala najelitnijeg omladinskog takmičenja boriti sa moldavskim Šerifom u Tiraspolju.

U šesnaestini finala se >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << igra samo jedan meč, 11. ili 12. februara, a omladinci Zvezde će biti gosti jer su u suprotnom šeširu klubovi koji su prošli u nokaut fazu na osnovu nacionalne titule, a dolaze iz zemalja sa slabijim UEFA koeficijentom.

Potencijalni rivali "crveno-belih" bili su još i Saragosa, Midtjiland, Derbi kaunti, Porto, Dinamo Kijev, Rendžers i Ren, pa nema sumnje da je Zvezda prošla veoma dobro.

Plasman u osminu finala već su izborili pobednici grupa - Real Madrid, Bajern Minhen, Liverpul, Benfika, Ajaks, Atalanta, Juventus i Inter.
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona,   Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezdini omladinci idu u Moldaviju: Šerif izaziva Đorđevićeve pitomce

Izvor: MozzartSport.com, 16.Dec.2019

Omladinci Crvene zvezde idu u Moldaviju. Žreb plej-of faze UEFA lige mladih timova dodelio je srpskom predstavniku Šerif. Meč je na programu u Tiraspolju 11. ili 12. februara, a pobednik će osigurati plasman u osminu finala takmičenja. Opšti je zaključak da je ekipa trenera Slavoljuba Đorđevića...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.