Svim snagama na Ligu šampiona! (21:00)

Izvor: Sportske.net, 27.Avg.2019, 09:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svim snagama na Ligu šampiona! (21:00)

Crvena zvezda večeras igra najbitniju utakmicu u sezoni.

Najbitnija utakmica u sezoni za Crvenu zvezdu i ne samo zato što je sledeća, već i zbog činjenice da bi mogla da donese 20-ak miliona evra u kasu crveno-belih, kao i nove utakmice sa najjačim timovima sveta.

Vladan Milojević je spremio tim, učinjeno je šta je učinjeno, a najbitnija stavka jeste da se u tim vraćaju Nemanja Milunović >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i Dušan Jovančić, kao da će u konkurenciji biti Ben i Pavkov nakon povreda.

Sa Jovančićem u timu Crvena zvezda će Crvena zvezda dobiti čvrstinu na sredini terena i verujemo da neće dolaziti do situacija kao što je bio prvi gol Jang bojsa u prvom duelu.

Očekujemo sledeći sastav Crvene zvezde:



Borjan,

Gobeljić, Milunović, Degenek, Rodić,

Jovančić, Kanjas,

Ben, Marin, Garsija,

Boaći.

Prvi meč je bio završen rezultatom 2:2, što znači da bi Crvena zvezda i rezultatima 0:0 i 1:1 prošla u narednu fazu, tačnije u Ligu šampiona.

Treba napomenuti i da će se večeras po prvi put u istoriji upotrebiti VAR tehnologija ukoliko to bude bilo potrebno na našem najvećem stadionu.

"Marakana" je mala za sve one koji bi večeras bili na njoj, očekujemo preko 50 hiljada navijača, a vi koji niste u mogućnosti da budete tamo, ostanite uz "Sportske", bićemo na licu mesta.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.