Izvor: Danas, 09.Apr.2013, 20:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sve oči uprte u Mesija i Ibrahimovića

Barselona i PSŽ odigrali su pre osam dana spektakularan prvi meč četvrtfinala Lige šampiona na Parku prinčeva (2:2), a glavno pitanje pred večerašnji revanš nije koji će ishod biti na kraju, već da li će Lionel Mesi biti spreman da pomogne saigračima u nameri da ostanu neporaženi i prođu u polufinale. Argentinac je teren u Parizu napustio već početkom drugog poluvremena zbog povrede, ali najave iz „blaugrane“ govore da bi najbolji igrač Katalonaca mogao da se stavi na raspolaganje Titu Viljanovi.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Ančelotiju nije bitno da li igra Mesi

Izvor: Politika, 09.Apr.2013

Večeras dva revanš meča četvrtfinala Lige šampiona: Barselona – PSŽ (2:2), Juventus – Bajern (0:2)..Fudbaleri Barselone imaju naizgled dobar rezultat iz prvog meča četvrtfinala Lige šampiona (2:2), ali kad se uzmu u obzir povrede koje su ih zadesile, Pari Sen Žermen večeras u revanšu...

Nastavak na Politika...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.