Sve je moguće ako se plasiramo u četvrtfinale Lige šampiona

Izvor: B92, 20.Feb.2024, 23:45

"Sve je moguće ako se plasiramo u četvrtfinale Lige šampiona"

Fudbaler Barselone Ilkaj Gindoan izjavio je da katalonski tim ima male šanse da osvoji Ligu šampiona, ali je istakao da je sve moguće.

Barselona će u sredu od 21 čas gostovati Napoliju u prvom meču osmine finala Lige šampiona.

Revanš je na programu 12. marta u Barseloni.

"Ja sam realan. Znam da nam je svima teško i da ne igramo u skladu sa očekivanjima. Iskreno, drugi timovi imaju više mogućnosti i iskustva u ovom takmičenju, ali sve je moguće >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ako se plasiramo u četvrtfinale LŠ. Zbog toga moramo da već u Napulju ostvarimo dobar rezultat. To je za nas odlučujući trenutak, krećemo od nule i vreme je da podignemo nivo igre", rekao je Gindoan za špansku "La Vangardiju".

Ćavi je nedavno objavio da će na kraju sezone da napusti Barselonu.

"Nisam očekivao da će Ćavi na kraju sezone da se povuče, bio sam iznenađen njegovom odlukom. Imam osećaj da sam ove sezone mogao više da uradim za Ćavija", dodao je fudbaler Barselone.

Gindoan je u Barselonu stigao prošle godine iz Mančester sitija. On je ove sezone odigrao 36 utakmica za katalonski klub i postigao je pet golova.

Trener Barselone Ćavi Ernandes na meču u Napulju neće moći da računa na povređene Gavija, Ferana Toresa, Markosa Alonsa i Alehandra Baldea, dok se u tim vraćaju Žoao Feliks i Serhi Roberto.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.