Švajnštajger se pita!

Izvor: Sportske.net, 02.Jul.2015, 14:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Švajnštajger se pita!

Sve je na Bastijanu!

Trener fudbalera Bajerna Pep Gvardiola rekao je danas da igrač tog kluba Bastijan Švajnštajger sam mora da odluči da li ostaje u Minhenu ili odlazi.

Švajnštajger je jedan od najtrofejnijih igrača u istoriji Nemačke, osvojio je osam šampionskih titula u Bundesligi, sedam trofeja u Kupu Nemačke, Ligu šampiona i Svetsko prvenstvo sa državnim timom.

On >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je prošle sezone imao problema sa povredama i odigrao je samo 15 prvenstvenih utakmica. Britanski mediji su prethodnih nedelja spekulisali da će 30-godišnji fudbaler preći u Mančester junajted i obnoviti saradnju sa trenerom Lujom van Galom.

"Rekao sam mu: 'Budućnost zavisi od tebe'. On mora sam da odluči. Naravno, ja planiram kao da ću i sledeće sezone raditi sa njim... Ako želi da ostane, to je savršeno. On je vrhunski igrač", rekao je Gvardiola za nemačke medije.

Gvardiola se dotakao i navoda medija da će igrač Mančester junajteda Anhel di Marija preći na Alijanc Arenu ovog leta.

"Ne moram da gledam utakmice Argentine, jer dobro znam Di Mariju, znam njegov stil vrlo dobro. Junajted nije dao toliki novac uzalud. On je veliki igrač", kazao je Gvardiola.

Upitan da li je zainteresovan za dovođenje Di Marije, španski trener je kratko rekao: "Ne".
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

'Ljubičasti' odredili cenu za Savića

Izvor: Sportske.net, 02.Jul.2015

Crnogorski fudbaler ovog leta najverovatnije odlazi iz Fiorentine...Stefan Savić se nalazi na meti Intera i Rome, a italijanski mediji javljaju da je njegov klub odredio cenu po kojoj će dozvoliti crnogorskom fudbaleru da napusti klub...Kako izveštava 'La Nacione', bivši defanzivac Partizana je tražena...

Nastavak na Sportske.net...

Gvardiola: Švajnštajger da se izjasni

Izvor: B92, 02.Jul.2015

Trener Bajerna Pep Gvardiola rekao je da igrač Bastijan Švajnštajger sam mora da odluči da li ostaje u Minhenu ili odlazi...Švajnštajger je jedan od najtrofejnijih igrača u istoriji Nemačke, osvojio je osam šampionskih titula u Bundesligi, sedam trofeja u Kupu Nemačke, Ligu šampiona i Svetsko...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.