Sudio više od 30 mečeva Lige šampiona, prvi put kao gledalac

Izvor: RTS, 27.Nov.2019, 19:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sudio više od 30 mečeva Lige šampiona, prvi put kao gledalac

Sudija Dalibor Đurđević prvi put je u utorak prisustvovao utakmici Lige šampiona kao gledalac. To nam je saopštio prilikom posete komentatorskoj poziciji RTS-a na stadionu Rajko Mitić pred duel Crvena zvezda – Bajern.
Sudija Dalobor Đurđević iznenadio nas je podatkom da mu je ovo bio prvi put da kao gledalac prisustvuje >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << jednom meču Lige šampiona. Za njega pomalo čudna pozicija da sa zapadne tribine u opušteno atmosferi posmatra jednu fudbalsku predstavu. Do sada je kao sudija delio pravdu na više od 30 mečeva najelitnijeg takmičenja.

Prvi put je, u društvu svog sina, mogao da uživa u čariva fudbalske igre i da se koncentriše na zbivanja na terenu i oko njega - uživo. Nije morao da pomno prati samo dešavanja na terenu maksimalno skoncentrisan na pravila igre.
Ovog puta, za njega u pomalo čudnoj situaciji, mogao je da se opusti i da komentariše utakmicu. Šteta što rezultat nije bio malo bolji po našeg šampiona da upotpuni ovaj njegov doživljaj - „sa druge strane" jednog meča Lige šampiona.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.