Sudije, pokvarile ste spektakl! Bajern osakaćen u Madridu, Ronaldova fešta za plasman u polufinale (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 18.Apr.2017, 23:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sudije, pokvarile ste spektakl! Bajern osakaćen u Madridu, Ronaldova fešta za plasman u polufinale (VIDEO)

Neverovatan broj spornih odluka na štetu minhenskog kluba u španskoj prestonici – 4:2

Viša sila je večeras zaustavila Bajern na putu ka polufinalu Lige šampiona, a tu šestočlanu višu silu predvodio je mađarski arbitar Viktor Kasai, koji je zajedno sa svojim pomoćnicima direktno uticao na konačan ishod četvrtfinala između Real Madrida i Bajerna iz Minhena. Kraljevski klub je zahvaljujući golovima Kristijana Ronalda u produžecima izborio plasman u narednu >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << rundu i na kolena bacio nemoćnu ekipu Karla Anćelotija – 4:2 (2:2, 0:0).

Gosti su tokom najvećeg toka meča bili bolji rival na Santijago Bernabeuu, a tu prednost su konačno konkretizovali na startu drugog poluvremena, kada su golom Roberta Levandovskog stigli do toliko željene prednosti. Zinedin Zidan kao da u večerašnji meč nije ušao sa jasnom strategijom kako sačuvati prednost iz prve utakmice, pa je njegov tim nakon prvog gola počeo pomalo i panično da se brani, što su Bavarci uspeli da iskoriste. Prva u seriji spornih situacijama dogodila se u tom 77. minutu, kada je ostalo nejasno da li je Levandovski bio u ofsajdu nakon spuštene lopte Tomasa Milera. U svakom slučaju, tu loptu je nesmotreno u sopstvenu mrežu poslao Serhio Ramos. Sve se to dogodilo samo minut nakon izjednačujućeg gola Ronalda, kojem je prethodio fenomenalan centaršut Kasemira. Kasai je gnev gostujućih igrača na sebe navukao i tako što je u nekoliko navrata gledao kroz prste Brazilcu, koji je bio na ivici drugog žutog kartona.

Na pravdi Boga! Viktore, da li je moguće da si zbog ovoga isključio Vidala? (VIDEO)

Kompletan tok utakmice preokrenulo je isključenje Artura Vidala u 84. minutu, koji je zaradio drugi žuti karton, iako je oduzeo čistu loptu ispred nogu Marka Asensija. Taj trenutak je dovoljno oskolio domaćina da u produžetku napravi konačan iskorak ka plasmanu u polufinale. Čini se da je Ronaldo u obe situacije u 104. i 109. minutu bio u ofsajdu, a to je bilo posebno evidentno kod njegovog drugog gola na meču, kada je primio loptu u trenutku kada je bio metar iza poslednje linije gostujućeg tima. Ta dva gola bila su samo uvod u slavljeničku feštu na Santijago Bernabeuu, koju je zvanično otvirio Marko Asensio golom u 112. minutu.

Real Madrid je postao prvi tim u istoriji Lige šampiona koji se sedam puta uzastopno plasirao u polufinale elitnog takmičenja.

REAL MADRID - BAJERN 4:2 (prvi meč 2:1)

/Levandovski 53, Ramos 77 - Ronaldo 76, 104, 108, Asensio 111/

REAL MADRID (4-3-3): Navas, Karvahal, Ramos, Načo, Marselo - Kazemiro, Kros (od 114. Kovačić), Modrić - Isko (od 71. Vaskez), Benzema (od 64. Asensio), Ronaldo.

BAJERN (4-3-3): Nojer - Lam, Boateng, Humels, Alaba - Alonso (od 75. Miler). Vidal, Tijago - Roben, Riberi (od 71. Daglas Kost), Levandovski (od 88. Kimih).

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Ančeloti: Trebalo bi uvesti video tehnologiju što pre

Izvor: Beta, 19.Apr.2017, 08:56

Trener fudbalera Bajern Minhena Karlo Ančeloti rekao je posle eliminacije njegovog tima u četvrtfinalu Lige šampiona od Real Madrida da je došlo vreme da se u to takmičenje uvede video tehnologija ponovljenih snimaka (VAR)."Ne mislim da je Real bilo kako uticao na sudije. Oni jednostavno nisu dorasli...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.