Sudija mi je rekao nešto nije smeo, preduzmite nešto

Izvor: N1 televizija, 07.Nov.2018, 12:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Sudija mi je rekao nešto nije smeo, preduzmite nešto"

Fudbaleri PSŽ remizirali su sa Napolijem u Napulju u 4. kolu grupe C Lige šampiona, a napadač gostiju Nejmar u nekoliko navrata izgubio je kontrolu zbog grube igre protivničkih fudbalera.

Brazilski reprezentativac bio je stalna meta defanzivaca italijanskog tima, a u nadoknadi vremena zbog protesta sudija Bjorn Kujpers mu je pokazao žuti karton.

Iziritirani fudbaler Svetaca nije se smirio ni >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << posle utakmice na Sao Paolo stadionu i čelnicima UEFA uputio je javni apel da ga zaštite.

"Nije me briga što sudijama može da se dogodi greška. Način na koji je sudija tretirao igrače pokazuje manjak poštovanja. Arbitar mora da poštuje sve igrače, rekao mi je nešto što nije smeo. Osuđujem ga zbog načina na koji se odnosio prema igračima. Nadam se da će čelni ljudi preduzeti nešto po tom pitanju," rekao je Nejmar pre nego što je prokomentarisao ishod utakmice:

"Teško mi je da pričam, ali mislim da rezultat nije dobar. Došli smo u Napulj da pobedimo, o nerešenom rezultatu nikada ni ne razmiljamo. Nisam zadovoljan, vraćamo se kući frustrirani i iziritirani. Želeli smo pobedu, ali nije još ništa gotovo, još ima da se igrati."

Neymar blasts referee as PSG draw Napoli in Champions League Clash https://t.co/8i44uhxHq0pic.twitter.com/LoYgYtmf7k

Liverpul i Napoli su sa po 6 bodova lideri grupe C, PSŽ ima jedan manje, a Crvena zvezda 4.

Prvak Francuske 28. novembra dočekue Liverpul, dok Crvena zvezda gostuje Napoliju.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.