Izvor: RTS, 22.Avg.2022, 07:32

Subotičke "plave golubice" poražene u kvalifikacijama za Ligu šampiona

U utakmici prve runde kvalifikacionog turnira UEFA Lige šampiona za dame, koja je odigrana u Subotici, gostujuća ekipa norveškog "Bran Kvinera" bila je bolja od sastava ženskog fudbalskog kluba "Spartak" koji predstavlja našu zemlju u najelitnijem evropskom fudbalskom takmičenju.
Norvežanke su postigle tri gola u nadmoćnoj igri kojoj subotičke "plave golubice" nisu uspele da se >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << suprotstave na efikasan način.

Ipak, golom Tijane Filipović konačan rezultat u Subotici bio je 1:3.
Porazom na domaćem terenu, fudbalerke "Spartaka" nisu uspele da se plasiraju u narednu rundu kvalifikacija za Ligu šampiona.
Kapitenka Violeta Slović kaže da ostaje veliki žal, kao i da nije bio njihov dan.
"Nažalost, nismo uspele da uspostavimo našu igru od prvog minuta, jednostavno nismo se danas dobro osećale na terenu i sve ono što smo trenirale nismo uspele da implementiramo danas. Ostaje veliki žal, mislim da imamo jednu strašnu ekipu", poručila je Slovićeva nakon utakmice.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Subotica

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Subotica: ŽFK Spartak eliminisan iz Lige šampiona za žene

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 22.Avg.2022

SUBOTICA – Ženski fudbalski klub Spartak nije uspeo da se plasira u narednu eliminacionu rundu Lige šampiona za žene, pošto su u finalnoj utakmici 11. kvalifikacione grupe, poražene na svom terenu od norveškog prvaka Brann Kviner sa 1:3 (0:2). Plave golubice, ujedno i domaćini turnira u Subotici,...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.