Stvara se moćan tim - Ren doveo dva vrhunska pojačanja iz Juventusa i Intera!

Izvor: Sportske.net, 03.Okt.2020, 21:30

Stvara se moćan tim - Ren doveo dva vrhunska pojačanja iz Juventusa i Intera!

Pojačanja za Ligu šampiona.

Ren ima velike ambicije u predstojećoj sezoni i nakon potrage za odbrambenim igračima, konačno su uspeli da pronađu dvojicu.

Radi se o vrhunskim igračima, fudbalerima koji su nastupali za Juventus i Inter do sada u italijanskoj Seriji A.

Prvo pojačanje jeste Danijele Rugani, 26-godišnji štoper koji nikako da se probije do prvog tima Juventusa, a sada će konačno imati priliku da napreduje imajući u vidu da će >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << igrati jaku ligu i Ligu šampiona u Renu.

Transfer je ozvaničen, radi se o pozajmici.

Drugo pojačanje jeste Dalber Enrike iz Intera, takođe je stigao na pozajmicu od godinu dana. Ovaj levi bek je proteklu sezonu igrao za Fiorentinu.

Ovog leta Ren je potrošio već 43 miliona za pojačanja, došli su Terije iz Liona, Žirasi iz Amijena, kao i Gomis i Ažer iz Dižona. Ipak, klub je napustio Eduard Mendi koji je otišao u Čelsi.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Fantastično pojačanje, dogovor je postignut - Zvezdinom rivalu stiže igrač Totenhema!

Izvor: Sportske.net, 03.Okt.2020

Sutra će transfer biti gotov...Hofenhajm ima visoke ambicije u novoj sezoni...Žele da zaigraju ponovo u Ligi šampiona, a pored toga žele i daleko da doguraju u Ligi Evrope gde su u grupi sa Crvenom zvezdom...Zbog toga i dalje pojačavaju svoje redove, a najnovije pojačanje bi trebalo da bude Rajan...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.