„Studenti“ izrešetali Smederevce

Izvor: KGsport.info, 24.Nov.2018, 00:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Studenti“ izrešetali Smederevce

U poslednjoj utakmici pred svojom publikom u „Jezeru“ ove godine, igrači Ekonomca bili su i više nego ubedljivi. Snagu srpskog šampiona na svojoj koži osetila je nejaka ekipa Smedereva, koja je poražena sa čak 11:0 (4:0).
Očekivano, popularni „studenti“ su bez većih problema došli do pobede protiv poslednjeplasirane ekipe na tabeli Prve lige Srbije, koja je u Kragujevac doputovala bez ijednog rezervnog >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << igrača na klupi. Igrači kragujevačkog tima bili su izuzetno raspoloženi, pa su po treći put u sezoni postigli dvocifren broj golova na jednoj prvenstvenoj utakmici.
Smederevce je „načeo“ iskusni Ukrajinac Dmitri Sorokin, a nedugo zatim je pogodio i Brazilac Igor za 2:0. Nekadašnji as Barselone i Kairata bio je i začetnik akcije iz 11. minuta, koja je okončana tako što je igrač Smedereva Đorđević pogodio sopstvenu mrežu. Konačan rezultat prvog dela igre postavio je Sorokin svojim drugim golom na večerašnjem susretu.
Goleada u režiji srpskog šampiona nastavljena je i u drugom poluvremenu. Tales je u 24. minutu povisio na 5:0, nadovezao se Igor svojim drugim pogotkom na utakmici, da bi potom Sorokin krunisao svoju sjajnu partiju sa još dva postignuta pogotka u 32. i 36. minutu.
Do kraja utakmice bilo je još vremena i da Igor kompletira het-trik, ali i da se među strelce upišu Slobodan Rajčević i Vitor Ugo.

EKONOMAC – SMEDEREVO 11:0 (4:0)
КRAGUJEVAC
Hala: „Jezero“.
Gledalaca: 200.
Sudije: Milić (Кruševac) i Jović (Niš).
Strelci: 1:0 Sorokin, 2:0 Igor u 5, 3:0 Đorđević (autogol) u 11, 4:0 Sorokin u 20, 5:0 Tales u 24, 6:0 Igor u 30, 7:0 Sorokin u 31, 8:0 Sorokin u 32, 9:0 Igor u 36, 10:0 Rajčević u 37, 11:0 Vitor Ugo u 38.minutu.
Nagomilavanje prekršaja: Ekonomac 19(5-5) , Smederevo 3(1-2).
EКONOMAC: ANTONIĆ, PERIĆ , MATIJEVIĆ, SOROКIN, RAJČEVIĆ , Igor, Rnić, Vitor Ugo, Tales , Dugalić , Rakićević , Momčilović . Trener: Predrag Rajić.
SMEDEREVO: TEŠANOVIĆ , КOVAČEVIĆ , FILIPOVIĆ , ĐORĐEVIĆ , JEVTIĆ . Trener: Goran Lazić.
Pre odlaska na zimsku pauzu igrače Ekonomca očekuje još gostovanje ekipi Srpske u zaostalom meču 10. kola Prve futsal lige Srbije.
Foto: ekonomac.com
Video: IP Sport Media
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na KGsport.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.