Strpljenja, velikani, ovo je cena za Jovića i jasno je, Nemci su odlične račundžije!

Izvor: Sportske.net, 05.Mar.2019, 12:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Strpljenja, velikani, ovo je cena za Jovića i jasno je, Nemci su odlične račundžije!

Oni nikada nisu imali ovakvu priliku da zarade i jasno je da planiraju nezabeležno u istoriji kluba, koji nije mali ni u nemačkim okvirima.

Ajntraht iz Frankurta je otkupio Luku Jovića i sada raspolaže blagom koje će im napuniti kasu.

Ali, ništa neće biti odlučeno do leta.

"Savetujem velikim klubovima da budu strpljivi. Mnogo toga će odlučivati, visina ponude, bonusi, da li igraju >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Ligu šampiona, mi trenutno imamo važnije stvar u Evropi", kaže direktor Fredi Bobić čiji tim dočekuje Inter u četvrtak u LE.

Ponovo će se u Frankurtu sjatiti skauti sa svih strana, spisak je poznat, Barselona, Real, čak ga želi i Inter, a pominjani su Bajern i Mančester Siti.

Prema informacijama nemačkih medija, Ajntraht će verovatno prodati Jovića na leto, ovo je velika prilika da zarade, ali cena je nešto veća od 60 miliona evra.

Verovatno su tu uključeni i bonusi, u svakom slučaju videćemo ko će to platiti, a Nemcima se ne žuri. Jović je navodno dogovorio svoje uslove sa Barselonom, no klub koji ga je otkupio od Benfike se pita.

Rekordni transfer Ajntrahta je prodaja Kevina Trapa 2015. godine PSŽ za nešto manje od 10 miliona, a bivši šampion iz 1959. je prodao Salseda Tigresu sa manje od 9, dok su za sličnu sumu još 1988. prosledili slavnog Mađara Detarija Olimpijakosu.

Ajntraht je osvojio pet kupova, poslednji prošle sezone, a posle šampionske godine krajem šezdesetih igrali su u finalu KEŠ i izgubili su od Reala. Imaju evropski trofej, 1980. su u finalu kupa UEFA savladali Menhengladbah u dva meča i preoteli im titulu od prošle sezone kada je Borusija dobila našu Crvenu zvezdu.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.