Strah u Milanu, kapiten uskoro u Primeri?

Izvor: Sportske.net, 28.Nov.2019, 19:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Strah u Milanu, kapiten uskoro u Primeri?

Pita se i kontroverzni menadžer.

Milan ni ove sezone ne deluje kao ekipa koja može da se plasira u Ligu šampiona, pa se navijači s pravom pitaju kakva je budućnost "rosonera".

Velikan sa San Sira sada je u strahu pošto je na meti španskih velikana kapiten ekipe Alesio Romanjoli, prenosi Kalčomerkato.

Italijan je velika želja Barselone i madridskog Atletika koji ne bi imali problem >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da izbroje 50 miliona evra, koliko je procenjen 24-godišnji defanzivac.

Romanjolijev ugovor sa Milanom ističe na leto 2022. godine, klub nije u situaciji da mora da ga proda, ali je sasvim jasno da će u tom slučaju morati da ponudi ne samo dosta bolje finansijske uslove, već i garancije da će uprava raditi na tome da napravi ekipu ponovo konkurentnom na Apeninima.

Problem je Mino Rajola koji bi najradije da proda svog klijenta i zaradi dobru sumu novca na osnovu procenta od prodaje, Milan je već imao problem sa kontroverznim menadžerom priliko produžetka saradnje sa Donarumom...

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.