Šta sad čeka Zvezdine omladince u U19 Ligi šampiona? Sve o žrebu i potencijalnim rivalima!

Izvor: Sportske.net, 11.Dec.2019, 19:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta sad čeka Zvezdine omladince u U19 Ligi šampiona? Sve o žrebu i potencijalnim rivalima!

Veliki uspeh mladih Zvezdinih nada. Veliki korak napred u odnosu na prošlu sezonu.

Omladinski tim Crvene zvezde večeras je pobedom u Pireju nad Olimpijakosom (1:0) overio plasman u nokaut, tačnije plej-of fazu takmičenja Lige šampiona.

Šta to konkretno znači?

Zvezda će kao drugoplasirana u svojoj Grupi B morati da prođe još jedan dodatni krug na startu eliminacione >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << faze, za razliku od prvoplasiranog Bajerna, koji ide direktno u osminu finala.

U toj, plej-of fazi, Zvezda će za rivala dobiti jednu od ekipa koje su kroz ''stazu šampiona'', izvan grupne faze stigle do tog nivoa takmičenja.

To su: Šerif Tiraspolj (Moldavija), Saragosa (Španija), Midtjiland (Danska), Derbi Kaunti (Engleska), Porto (Portugal), Dinamo Kijev (Ukrajina), Rendžers (Škotska) i Ren (Francuska).

Žreb će biti obavljen u ponedeljak od 14 časova, a mečevi plej-ofa biće odigrani 11. i 12. februara naredne godine.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Finale Lige Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ŠTA ĆE REĆI KUGLICE: Crveno -beli biseri čekaju ime rivala u plej ofu Lige Šampiona!

Izvor: Kurir, 11.Dec.2019

Omladinski tim Crvene zvezde večeras je pobedom u Pireju nad Olimpijakosom 1:0 overio plasman u nokaut, tačnije plej-of fazu takmičenja Lige šampiona.

Nastavak na Kurir...

Ovako je izgledalo Zvezdino slavlje u Atini! (video)

Izvor: Sportske.net, 11.Dec.2019

Svaka čast, momci!..Omladinska ekipa Crvene zvezde savladala je Olimpijakos večeras u Atini sa 1:0 i overila plasman u nokaut fazu U19 Lige šampiona...Zvezda je tako osigurala ulazak u ''evropsko proleće'', a za isti cilj večeras će se boriti i seniorski tim crveno-belih...Dok čekamo početak...

Nastavak na Sportske.net...

Zvezda ima najslabiju gol razliku u Ligi šampiona, uz najviše primljenih golova

Izvor: Sportske.net, 12.Dec.2019, 12:57

Važno je učestvovati i dobro zaraditi, ali ove sezone se ipak očekivao još jedan korak napred...Crvena zvezda je sinoć stavila tačku na ovosezonsko učešće u Ligi šampiona...Nekih osam minuta, računajući i sudijsku nadoknadu, delilo je srpskog šampiona od evropskog proleća, što bi bacilo...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.