Šta kažu brojke, da li je Barsa IKADA ranije primila 8 golova?

Izvor: Sportske.net, 14.Avg.2020, 23:54

Šta kažu brojke, da li je Barsa IKADA ranije primila 8 golova?

Večerašnji meč u najužem izboru za Barsinu najveću blamažu u istoriji.

Bajern - Barselona 8:2!

Ne, nije u pitanju neka prijateljska utakmica u kojoj je Barsa igrala sa drugim timom, već četvrtfinale Lige šampiona. Istorijsko četvrtfinale!

Katalonci su poniženi već u prvom poluvremenu koje je Bajern dobio sa 4:1, ali se Nemci time nisu zadovoljili, pa su Barseloni napunili >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << mrežu do kraja meča. Čak Mesi i drugovi mogu da budu zadovoljni što broj primljenih golova nije bio dvocifren. A vrlo lako je mogao da bude...

Ovako, Bajern je brojao do 8, a statističari su izračunali da je ovo prvi put da Barselona primi toliko golova, još od 1946. godine i utakmice osmine finala Kupa kralja protiv Sevilje, kada je poražena sa 8:0.

Takođe, još od 1951. godine Barselona nije poražena sa šest golova razlike. Tada ju je Espanjol savladao sa 6:0 u prvenstvenom meču.

A još jedna statistička zanimljivost je da prvi put od sezone 2005/06 u polufinalu Lige šampiona nećemo gledati ni Mesija, ni Ronalda.

Dolaze neki novi klinci...

-

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.