Srbiji doneo sreću, Zvezda ga ne pamti po dobrom – legendarni Italijan sudi na Marakani

Izvor: B92, 06.Nov.2023, 20:11

Srbiji doneo sreću, Zvezda ga ne pamti po dobrom – legendarni Italijan sudi na "Marakani"

Italijanski arbitar Danijele Orsato biće glavni sudija na meču četvrtog kola Lige šampiona između Crvene zvezde i Lajpciga.

Legendarni Italijan je bio srećne ruke po reprezentaciju Srbije, jer je delio pravdu na meču u Lisabonu u kome je Srbija slavila sa 2:1 i tako se plasirala na Mundijal u Kataru.

Sa druge strane Crvenoj zvezdi je sudio dva puta i crveno-beli nijednom nisu slavili kada je Orsato bio na centru.

Prvi put je to bilo 2018. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << godine kada je Zvezda igrala protiv Salcburga svoj prvi meč plej-ofa Lige šampiona, dok je drugi put delio pravdu na meču u Pireju protiv Olimpijkosa, gde je Crvena tvetde poražena rezultatom 1:0.

Bio je srećne ruke po Partizan, jer je crno-belima delio pravdu na meču protiv AZ Alkmara na kome su Beograđani slavili sa 3:2.

Njegov sudijski CV je dosta bogat, a najveća utakmica na kojoj je delio pravdu je bila 2020. godine, kada je bio sudija u finalu Lige šampiona, gde je Bajern slavio protiv PSŽ (1:0).

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Crvena Zvezda

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezda – Lajpcig sudi jedan od najboljih na svetu: Prošli put na praznoj Marakani, Modriću u Kataru bio „katastrofa“

Izvor: Danas, 06.Nov.2023

Utakmicu četvrtog kola Lige šampiona između Crvene zvezde i Lajpciga u utorak u 21 čas sudiće Italijan Danijele Orsato (47), jedan od najboljih arbitara svoje generacije.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.