Sprema se zimski napad - iz Ajaksa otkrili De Jongovu sudbinu

Izvor: Sportske.net, 11.Sep.2018, 20:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sprema se "zimski napad" - iz Ajaksa otkrili De Jongovu sudbinu

Bilo je puno priče ovog leta o talentovanom Holanđaninu.

Frank De Jong nije promenio klub ovog leta, a za njega su bili zainteresovani Barselona i Totenhem.

Nakon što su izborili plasman u Ligu šampiona, mladi Holanđanin je odlučio da ostane u klubu još godinu dana i da pokuša da osvoji titulu u Holandiji i da pruži što bolje partije u elitnom takmičenju.

Dvadesetjednogodišnji vezista je impresionirao u dresu Ajaksa prošle sezone, pa i ne >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << čudi što su ga želeli Totenhem i Barselona, ali izgleda da nisu ponudili dovoljno novca kako bi doveli ovog veoma talentovanog igrača.

Kako prenosi Ajaksov sportski direktor, Mark Overmars, De Jong će i u januaru sigurno ostati u holandskoj ligi jer kako on kaže, "njihovi igrači ne napuštaju klub u tom periodu".



"Barselona je poslala dve ponude za De Jonga, ali oni nisu ponudili dovoljno. Mogu da se vrate u januaru po njega, ali naši igrači ne napuštaju klub u tom periodu", rekao je Overmars.

Kako prenosi Mundo Deportivo, Barselona je ponudila 30 miliona evra za ovog igrača, dok su "Pevci" ponudili 50 miliona evra.

Ajaks je to glatko odbio.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Totenhem "spavao" celo leto, ipak kupuje u januaru?

Izvor: Sportske.net, 11.Sep.2018

Konkurencija je brojna...Biće ovo izgleda borba između Totenhema i Intera, ali "Pevci" su u blagoj prednosti kada je dovođenje ovog igrača u pitanju...Hektor Herera, Meksikanac koji je impresionirao sa svojom reprezentacijom na Mundijalu u Rusiji bi mogao da promeni klub već u januaru...Dvadesetosmogodišnji...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.