Šok za Real, Barsa sad favorit u El Klasiku!

Izvor: Sportske.net, 23.Nov.2016, 18:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šok za Real, Barsa sad favorit u "El Klasiku"!

Baš loše vesti za Zidana pred duel sezone!

Velšanin se povredio juče u Lisabonu na utakmici 5. kola Lige šampiona protiv Sportinga, Zidan je u 55. minutu igre bio prnuđen da ga vadi iz igre jer nije mogao da nastavi meč usled starta Sebastijana Koatesa.

Lekarski testovi su pokazali da zbog povrede članka mora da pauzira.

Koliko tačno, još uvek nije poznato, ali se za da neće moći da nastupi na 'El Klasiku'. U Madridu se pribojavaju da bi >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << mogao da se vrati tek posle Božićne pauze.

Nema sumnje da će ovo biti ogroman hendikep za Real.

Prvi ovosezonski 'El Klasiko' igra se na 'Nou Kampu' 3. decembra u okviru 14. kola španske Primere.

Real ima prednost na čelu tabele, ali Bejl je posle Morate još jedan veliki gubitak za "Merengese" koji će u meču sezone u Kataloniji čuvati prvo mesto.

Pre "El Klasika" Real dočekuje Hihon na "Bernabeu", za Asturijce im Velšanin i neće biti najverovatnije potreban, veliki su favorit u tom meču. Inače, imaju četiri boda više od Barselone i neporaženi su ove sezone u Primeri.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.