Šok za Bajern pred Ligu šampiona!

Izvor: Sportske.net, 11.Jan.2019, 14:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šok za Bajern pred Ligu šampiona!

Biće značajno oslabljeni za duel sa viceprvakom Evrope.

Minhenski Bajern je kao prvi u grupi, ispred Ajaksa, završio prvu fazu takmičenja u Ligi šampiona i u nokaut fazi će se sastati sa ekipom Liverpula, koja je trenutno prva u Premijer ligi, a minule sezone je igrala finale LŠ.

Težak zadatak je pred Bavarcima, za ovakav žreb se mogu zahvaliti i >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Crvenoj zvezdi, koja je savladala "Redse" na stadionu "Rajko Mitić" i namestila im drugo mesto u grupi iza Pari sen Žermena.

U startu jako težak dvomeč za Bajern, koji ima brojne probleme ove sezone, a novi se pojavio pred duel sa "Redsima" u osmini finala elitnog takmičenja.

Naime, u poslednjem meču grupne faze protiv Ajaksa (3:3), Tomas Miler je zaradio direktan crveni karton, zbog neopreznog starta nad Nikolasom Taljafikom, kada je previsoko podigao nogu i po glavi zakačio defanzivca "Kopljanika".

Obelodanjena je i kazna za nemačkog reprezentativca, on je dobio dva meča suspeznije, što znači da neće moći da pomogne svojim saigračima u dvomeču sa Liverpulom.

Bavarci će se žaliti na kaznu, ali je mala verovatnoća da će ona biti smanjena, čak i pored činjenice da je Miler odmah posle utakmice na društvenim mrežama obelodanio da nije imao nameru da tako oštro i neoprezno reaguje, a i uputio je izvinjenje Taljafiku.

Sa druge strane, Liverpul za prvi meč na "Enfildu" neće moći da računa na Virdžila van Dajka, koji je zaradio suspenziju zbog parnih žutih kartona, pa je na Bavarcima da pokušaju da ostvare što bolji rezultat na gostovanju.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

NEMOGUĆI zadatak za sve, predriblaj Van Dajka!

Izvor: Sportske.net, 11.Jan.2019

Mislite li da je moguće?..Statistika kaže da niko, ali apsolutno niko ove sezone nije predriblao Virdžila Van Dajka...Fudbaler Liverpula igra fantastično, upravo je on taj igrač koji je bio potreban Liverpulu da se sve kockice poklope u borbi za titulu kojoj je trenutno klub sa "Enfilda" najbliži...Virdžil...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.