Šok na Molinou, crveni za Edersona u dvanaestom minutu! (video)

Izvor: Sportske.net, 27.Dec.2019, 22:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šok na "Molinou", crveni za Edersona u dvanaestom minutu! (video)

Kakva glupost brazilskog golmana.

Zadnji susret devetnaestog kola između "vukova" i šampiona Premijer lige će već posle desetak minuta ostati upamćen, ali po velikoj grešci.

Ederson je u 12. minutu dobio direktan crveni karton i to opravdano pošto je srušio Žotu van šesnaest metara posle driblinga Portugalca.

Siti bi u slučaju večerašnjeg pozitivnog ishoda preskočio Lester na poziciji broj dva, ali ovo čini stvari dodatno teže. Aguero takođe neće pamtiti po dobrom svoj povratak na teren kao starter pošto ga je Gvardiola zamenio kako bi ubacio Klaudia Brava.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

PL (poluvreme) - VAR blista, Sterlingu potrebno tri penala za jedan gol! (video)

Izvor: Sportske.net, 27.Dec.2019

Kakva završnica devetnaestog kola...Jedan od derbija kola je već na početku pokazao da će nam dugo ostati u sećanju...Siti posle dvanaest minuta igre ostaje sa igračem manje zbog neverovatne greške Edersona koji dobija direktan crveni karton zbog sudara sa Žotom van svojih šesnaest metara. Brazilac...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.